Produkty tradycyjne i lokalne Drukuj Zapisz

Topielec ze szczypiorkiem

Topielec ze szczypiorkiem
26
czerwca
2020

Ciasto drożdżowe „zatapiane” w trakcie wyrobu w zimnej wodzie po wyrobieniu. Ciasto wyrasta na wodzie, potem rozwałkowuje się je na placek, nadziewa farszem z sera i szczypioru, następnie zalepia i piecze.
 
KGW Olszanka ROKiS w Krzczonowie
Zofia Gut
Olszanka 23-110 Krzczonów
tel. 81 566 41 57
Autor: Starostwo Powiatowe w Lublinie
Powrót
grafika dłoń
PORADNIK
KLIENTA
Osoba trzymająca komórkę z mapą
Geoportal
grafika tryby
Instrukcje
załatwiania
spraw
grafika tablet
E-usługi
grafika dłonie na klawiaturze
Elektroniczna
Tablica
ogłoszeń
logo esesja
E-sesja
grafika kamera
Transmisje
z sesji
rady powiatu
grafika przybory piśmiennicze
Edukacja
w powiecie
lubelskim
grafika dłoń z długopisem
Powiatowa Rada
Pożytku publicznego
grafika młotek sędziowski
Nieodpłatna
pomoc
prawna
grafika chmury
Pogoda
grafika dokumenty i lupa
Ochrona
danych
osobowych
grafika pusta klasa
Projekty
edukacyjne
grafika logo inkubator
Inkubator
pszczelarstwa